Sport

Igazi kakukktojás: pofozkodó matektanár

Nagy Sándor (nagy sándor, boksz, profi boksz, )
Nagy Sándor (nagy sándor, boksz, profi boksz, )

Nagy Sándor, profi ökölvívó. Emellett a civil foglalkozása sem éppen civil, hiszen rendőrként dolgozik, sőt, matematika szakos egyetemi hallgató, szabadidejében pedig szívesen vállal korrepetálást is.

„Sokan meglepődnek ezen, pedig nincs ebben semmi különös. Egyszerűen szeretek gyerekekkel foglalkozni. Edzésen is be szoktam segíteni a mesteremnek és mivel történetesen matekszakos hallgató vagyok, miért ne adhatnám át tudásomat a fiataloknak a számok világában is? Örömet okoz, hogy az íróasztal mellett is segíthetek nekik a tanulmányaikban, így korrepetálást is vállalok egy ideje” – magyarázza Nagy Sándor a Felix Promotion bunyósa, aki 7 meccs, 7 győzelem, 7 KO-s hibátlan mutatóval várja következő februári ellenfelét.

De vajon mit szólnak hozzá a gyerekek, hogy egy profi ökölvívó felrúgva a bunyósokról kialakult sztereotípiákat, igazi kakukktojásként segíti őket a matekórára való felkészülésben? „Úgy veszem észre, imponál neki és meg is próbálják ezzel elterelni a figyelmemet a tanagyagról. Ilyenkor a legutóbbi meccsemről érdeklődnek. Hogyan ütöttem ki az ellenfelemet, mekkorát ütök? Ehhez hasonló kérdéseket kapok.”

Nagy, bár még csak 7 meccset vívott a profik között, már vezeti a magyar cirkálósúlyú ranglistát és abban bízik, hogy rövidesen magyar bajnoki címet szerezhet, amit névrokonától Nagy “Hóhér” Józseftől vehet el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik