Sport

Még nincs kapitánya a férfi pólóválogatottnak

merész andrás (i) (merész andrás, vizilabda, )
merész andrás (i) (merész andrás, vizilabda, )

A férfi-vízilabdaválogatott szövetségi kapitányi posztjára pályázatot ír ki az újonnan felállt szövetség. Merész András további négy évig kapott bizalmat.

Amint arról korábban írtunk, a Magyar Vízilabda Szövetség vasárnapi tisztújító közgyűlésén az egybegyűltek úgy döntöttek, hogy a korábbi sikerkapitány, Kemény Dénes lesz az MVLSZ elnöke a jövőben. Az eddigi elnököt, Martin Györgyöt örökös tiszteletbeli elnöknek választották meg.

Gergely István, valamint Faragó Tamás és Szivós István mellett egy további – háromszoros – olimpiai bajnok, Molnár Tamás is bekerült az újjáválasztott elnökségbe, amelyben a leendő főszponzornak fenntartva egy helyet üresen hagytak. Az elnökség további tagjai Kemény Dénes mellett: a társelnök Beck György, az alelnök Tóth Sándor, valamint Kovács István, Pázmányi Gábor, Novák Ferenc, Juhász György, Boros Tamás, Halmos R. Péter, Hoffmann Tamás és Magyar József.

Az új elnökség első ülésén négy évre meghosszabbította a női szövetségi kapitány, Merész András megbízatását, a férfi szövetségi kapitány ügyében pedig kialakította azokat a pályázati feltételeket. Benedek Tibor, Vincze Balázs és Gerendás György érdeklődéséről már lehetett hallani korábban, de további szakemberek is esélyesek lehetnek a poszt betöltésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik