Sport

Tizenöt újabb magyar a Vienna DeepStack 2. napján

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

Az 1B nappal folytatódott a Vienna DeepStack Open, ahonnan 15 magyar zsugás jutott tovább az egyenes kieséses szakaszra, összesen pedig 24-en küzdhetnek meg a bajnoki címért.

Az 1B napot rendezték az 550 eurós Vienna DeepStack Open versenyén. A magyar szempontból rendkívül népszerű torna második selejtező napján 15 hazánkból kiutazó zsugás jutott tovább – írja a Poker.hu.

Megteltek játékossal a bécsi Montesino kaszinó pókerasztalai, az 1B játéknapot rendezték ugyanis az 550 eurós DeepStack Open versenyen, amelyen 220 mindenre elszánt zsugás nevezett. Az 1A nap 106 kártyásával összesen 326-ra nőtt így az indulók száma, akik 163 ezer eurós nyereményalapot hoztak létre.

40 főt díjaznak ebből a szép „prize poolból”, az első pénzbeérő 1100 euróval gazdagodik majd, a győztes pedig 35 ezer eurót vághat zsebre.

Erre a borsos fődíjra pedig az 1A nap kilenc magyar továbbjutóján túl további tizenöt honi zsugás pályázhat, akik az 1B-ről verekedték tovább magukat.

Ott lehet a folytatósban Csabai István, az olasz-magyar Daniele Scatragli, Görcs Balázs, Adamovics Zsolt, Kamarás Péter, Szalay Balázs, Hoffmann Tibor, Szerédi Zsolt, Nagy Gábor, Urbán Attila, Bézsenyi László, Kövecses Árpád, Koncz Attila, Rácz Csaba és Csákányi Viktor is.

A legtöbb zsetonnal rendelkező magyar viszont az 1A-ról továbbjutó Kármán Márió, míg a verseny chipleadere a szlovák Balaz Lubomir.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik