Sport

Hibátlan maradna a Győr a BL-ben

görbicz anita (görbicz anita, )
görbicz anita (görbicz anita, )

A zöld-fehérek a csoportkör előző fordulójában idegenben tudták legyőzni a Ljubljanát, nem is kis különbséggel, hiszen Görbiczék 31-20-ra végeztek a szlovén rivális ellen.

Így szombat délután, Győrben nem is lehet más célja a magyar együttesnek, mint újból elpáholni a szlovéneket, amivel a zöld-fehérek negyedik meccsükön negyedik sikerüket gyűjthetnék be: a nyitókörben a Podravka Vegetát, majd a Jolidon Clujt verte meg, legutóbb pedig a Ljubljanát.

Persze nem szabad lebecsülni a szlovén csapatot, annak ellenére, hogy sok a sérültjük, hiszen a Győr a hétvégi hazaút után Veszprémben vívták soros bajnokijukat, mely akár főpróbának is beillett.

“Ellenfelünk remek csapat, ezt a legutóbbi találkozásunkkor is bizonyították. Senki se gondolja, hogy a szombati meccs már egyszerű lesz. Sőt! A tét jelenleg még nagyobb, mint volt múlt héten. Mi bebiztosíthatjuk a továbbjutásunkat a csoportból és akár – megfelelő eredmények esetén – a csoportelsőséget is megszerezhetjük. A Ljubljana pedig nagy küzdelemben van még mindig a második helyért. Természetes, hogy nem fogjuk félvállról venni az ellenfelünket.” – mondta Ambros Martin, a győriek mestere.

A találkozó 15:45-kor kezdődik, a játékvezetők a litván Viktorija Kijauskaite és Ausra Zaliene lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik