Sport

Visszapillantó: A hazai meccseket be kell húzni

Továbbra is menetel az Alba Fehérvár a bajnokságban, a Lami Véd Körmend elleni győzelemben Szabó Zsoltnak is komoly része volt.

Az Alba Fehérvár játékosa kimagaslóan játszott a találkozón, 21 pontot szerzett, ebből öt tripla volt, ezen kívül még hét lepattanó is a nevéhez fűződött.

– Kicsit döcögősen, és nyögvenyelősen indult a mérkőzés, sajnos az elején nem védekeztünk jól, és támadásban sem voltunk elég hatékonyak. Aztán megtaláltuk a megfelelő dobóformát, és a feljavult védekezésünkből tudtunk gyorsan indítani, és ezzel szétziláltuk a Körmend védelmét, és így tudtunk nyerni. Két magas emberrel játszottak csak, és amikor az egyiket le kellett cserélni, akkor már a védekezésük nem állt össze. Miután Zvonko Buljan kipontozódott, igaz addig is mi domináltuk, de onnantól mi irányítottuk a mérkőzést, és már nem volt esélyük arra, hogy közelebb férkőzzenek hozzánk. Nagyon szeretnénk továbbra is így játszani, megpróbálunk mindenkit megverni, mert úgy érzem a mienk az egyik legjobb csapat a ligában. Három összecsapást játszottunk itthon, ezek a győzelmek papírforma meccsek voltak, hazai pályán amúgy is mindenkit meg kell vernük. Most jönnek majd a nehezebb mérkőzések, két meccs Sopronban és Pakson, ezek lesznek majd a vízválasztók.- nyilatkozta az Alba Fehérvár centere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik