Sport

Eljátszotta a nagyhalált a focibíró

Christian Fischert meglökte a Benfica egyik labdarúgója, a sípmester látványosan elterült a gyepen. A Düsseldorf elleni mérkőzés félbeszakadt.

Barátságos mérkőzést rendeztek szombaton a Düsseldorf és a Benfica főszereplésével, ám a két csapat végül a háttérbe szorult. Hat perc volt hátra a félidőig, amikor a portugál együttes csapatkapitánya, Luisao a földre lökte a játékvezetőt, aki épp a második sárgát készült neki felmutatni.

Christian Fischer látványosan elterült a földön, hosszú percekig csak fetrengett, még ápolni is kellett, pedig nem tűnt olyan vészesnek az eset. A pályát már a saját lábán hagyta el, ugyanakkor az egyik német csatorna szerint elvesztette az eszméletét, az öltözőfolyosón pedig fejfájásra és hányingerre panaszkodott.

A mérkőzést végül félbeszakították 0-0-s állásnál. A szabályok értelmében a játékvezetővel szembeni tettlegesség kirívóan súlyos sportszerűtlenségnek számít. A düsseldorfiak jelezték, a történtekről tájékoztatják az európai szövetséget (UEFA), azaz Luisao várhatón súlyos eltiltásra számíthat.

Videó – Könnyen adta magát a spori:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik