Sport

Németh András a 34. helyet szerezte meg Cipruson

Bár a fizetős helyeket sikerült elérnie Németh „probirs” Andrásnak a WPT Ciprus főversenyén, a győzelemre nem maradt esélye, a 34. helyen 8070 dollárt nyert.

A harmadik napot rendezték a WPT Ciprus főversenyén, egy magyarért szoríthattunk még, Németh András a hetedik helyről rajtolt, végül a 34. helyen volt kénytelen, de 8070 dollár nyereménnyel a zsebében távozni – írja a Poker.hu.

A World Poker Tour Merit Cyprus Classic főversenyének harmadik napjára még 53 zsugás térhetett vissza, ígéretes pozícióból várta a játékot az egyetlen magyar, Németh „probirs” András, aki a hetedik legtöbb zsetonnal rendelkezett.

A külföldi közvetítések nem sok mindent írtak Némethről, így a legfontosabb információkat a twitteréről lehetett megtudni. Ezek szerint a kezdő zsetonjait sikerült 400 ezer fölé tornászni, majd viszont két blöffje nem sikerült, és végül még két partinak köszönhetően teljesen legyengült. Az elsőben Q-Q-val bukott K-T ellen, majd A-Q-val nézett bele az ellenfél ászpárjába.

A pénzbe mindössze 5 nagyvakkal jutott be, és onnan már nem sikerült visszakapaszkodnia, a 34. helyen, 8 070 dollár nyereménnyel fejezte be a tornát.

A főversenyen végül 18-an maradtak játékban, az élen Erik Cajelais áll jelenleg, de a korábbi chipleader Sam El Sayed, a német Marvin Rettenmeier és az amerikai Robert Mizrachi is versenyben vannak a 287 ezer dolláros fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik