Sport

Magyar lány a legszexibb olimpikon

Jakabos Zsuzsanna (jakabos zsuzsanna, )
Jakabos Zsuzsanna (jakabos zsuzsanna, )

Jakabos Zsuzsannát kiáltotta ki az ötkarikás játékok történelmének leggyönyörűbb versenyzőjének egy amerikai férfimagazin.

.„23 évesen már a harmadik olimpiáján versenyzik amellett, hogy az egyik legszebb lány, akit valaha is láttunk” – olvasható a COED magazin internetes oldalán. A szerzőt teljesen elvarázsolta Jakabos Zsuzsanna, aki kedd este úszótudásával szegezte a nézőket a tévéképernyők elé.

Negyedik legjobb idejével bejutott a 200 méteres pillangóúszás szerda esti döntőjébe. Ahol valószínüleg már nemcsak egy ország fog egy emberként drukkolni neki.

A magyarok mellett minden bizonnyal új rajongótáborral is számolhat Jakabos: csaknem 100 képes galériát közölt a magyar úszónőről a főként egyetemista, 18-24 éves korosztályt megszólító oldal, hogy felhívják olvasóik figyelmét újdonsült kedvencükre. Jakabos hivatalos Facebook-oldalát is belinkelték, és további információkat ígértek a lenyűgőző sportolónőről, aki saját kommentárjuk alapján „eddig érthetetlen módon nem került a látókörükbe”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik