Sport

Magyar győzelem a patinás Sunday Millionon

póker (póker, )
póker (póker, )

„ShipTheFliip” révén magyar győzelem született a PokerStars vasárnapi patinás nagyversenyén, a Sunday Millionon. Az ismeretlen hazai zsugás 182 ezer dollárt kaszált.

ShipTheFliip” győzelmével ért véget a PokerStars most vasárnapi Sunday Millionja. Az ismeretlen magyar zsugás 182 ezer dollárt, nagyjából 43 millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

Rég nem látott magyar siker született a PokerStars és egyben az egész online póker legpatinásabb versenyén, a 215 dollár nevezési díjú Sunday Millionon. Összesen 5892 játékos nevezetett a megmérettetésre, akik 1 178 400 dolláros nyereményalapot hoztak létre.

Két magyar is sokáig jutott a tornán, az „Unicum next” nick mögött kártyázó Vasvenszki Zsolt végül a 16. helyet szerezte meg, ami 3 300 dollárt ért számára. Ennél is jobban szerepelt „ShipTheFliip”, aki a fináléba is beverekedte magát, amit a második pozícióból kezdhetett meg.

A hihetetlen agresszióval játszó magyar zsugás hamar átvette a vezetést, amit egy pénzfeldobásos szituáció elvesztése után azonban át kellett adnia. Viszont ezután sem adta fel a hazai kártyás, egy hasonló partiban a jó oldalra került, és szinte azonnal visszavette a vezetést.

Innentől kezdve már nem volt megállás, négy másik játékost is kiütve jutott a párbajba, amit hatalmas előnnyel játszhatott a svájci „BAGBAGBAGBAG” nicket viselő zsugás ellen.

Összesen 11 partira volt szüksége, hogy végül a győzelmet is megszerezze, preflop allinra került sor, a magyar játékos 9-9-el, ellenfele A-3 lapokkal várta a végső leosztást.

Az asztalra az A-9-2-A-K lapok érkeztek, ami a magyar játékosnak full house-t, a svájcinak csak drillt eredményeztek, így „ShipTheFliip” nyerte a tornát, és a velejáró 182 654 dollárt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik