Sport

Berki Krisztián olimpiai szurkolói klub

Berki Krisztián (berki krisztián, )
Berki Krisztián (berki krisztián, )

Közösségben lehet szurkolni az egyik magyar olimpiai aranyesélyesnek, ráadásul értékes nyeremények is várják a klubtagokat.

Alig várod már az olimpiát? Szurkolsz a magyar aranyakért? Berki Krisztián utóbbi időben aratott sikerei meggyőztek arról, hogy érdemes őt követni, érte szorítani? A Felix Promotion sportmenedzser iroda által hivatalos szurkolói klub tagjaként kövesd az olimpia lólengés-döntőjét, ezzel is támogatva a kiváló tornászt a legnehezebb pillanatokban.

A szurkolói klub megszervezéséhez – elsősorban a Facebookon – kampányt indítanak július elején, aki csatlakozik, részt vehet különböző szavazásokon, rendezvényeken. A szurkolói klub tagjai között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Szurkolj, oszd meg és szavazz – hiszen szeretnénk, ha minél többen csatlakoznátok a szurkolótáborhoz Krisztián Facebook oldalán:http://www.facebook.com/pages/Berki-Krisztia-torna/191906224240059

Aki játszik a szurkolói applikációval (http://www.facebook.com/pages/Berki-Krisztian-torna/191906224240059?sk=app_341039185972445) nem csak lélekben erősíti Krisztiánt, hanem egyike lehet annak a 3 legtöbb szavazatot begyűjtő játékosnak, aki majd vele is ünnepelhet.

Emellett minden jókívánságküldő automatikusan egy letölthető háttérkép birtokosa lesz, arról már nem is beszélve, hogy részt vesz a heti nyereménysorsoláson.

Krisztián hetente kiválasztja a számára legszimpatikusabb szurkolói üzeneteket, melyeknek beküldői azonnal plusz 10 szavazattal gazdagodnak!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik