Sport

Yen Dang a WSOP Ladies Open bajnoka

póker (póker, )
póker (póker, )

Lezajlott az idei világbajnokság kizárólag nőknek rendezett tornája, ami végül az amerikai Yen Dang győzelmével ért véget.

Véget ért az ezer dolláros Ladies Open event is az idei World Series of Pokeren, 936 játékos közül az amerikai Yen Dang került ki győztesként, 170 ezer dollár lett a jutalma – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapon született meg a világbajnokság női számának bajnoka. A WSOP 51-es számú versenyén, az ezer dollár nevezési díjú Ladies Openen 936-an fizettek be, a nyereményalap 842 400 dollár lett, amin végül 117 játékos osztozhatott.

Egy magyar hölgy, Lendvai Anikó is próbálkozott, aki sajnos nem ért pénzbe, a kifizetési listát végignézve ,nem is nagyon találunk ismertebb női nevet.

A döntőt Debbie Pechac kezdhette az élről, aki a második napon szinte végig vezetett, a nyomában Candida Powers és Yen Dang loholtak.

Pechac sokáig vezetett is, sőt a párbajba is bejutott, ahol ellenfele már Dang volt, aki viszont fordítani tudott, és az utolsó parti már az ő előnyénél zajlott le.

A zsetonok a K-Q-8 flopon kerültek be, Dang Q-7-el játszott, Pechac T-J-val, amely sorhúzó a turn 4 és a river J után sem egészült ki, Yen Dang pedig dáma párral lett a torna bajnoka. Az amerikai hölgy nyereménye $170587.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik