Sport

Phil Ivey az idei ötödik WSOP döntőjét bukta el

Az amerikai Chris Tryba tudott győzedelmeskedni a WSOP 35. versenyén, melynek döntőjében ott volt Phil Ivey is, de ötödszörre sem jött össze neki a bajnoki cím.

Minden szempár Phil Iveyra terelődött a World Series of Poker 35-ös versenyén, végül az idei ötödik döntőjében sem sikerült nyernie, a nyolcadik helyen távozott, a bajnoki címet az amerikai Chris Tryba szerezte meg – írja a Poker.hu.

Három napi játék után alakult ki a World Series of Poker 2 500 dollár nevezési díjú Mixed Hold’em verseny döntő asztala. A vegyes No Limit Hold’em és Limit Hold’em lebonyolítású torna fináléjának leghíresebb játékosa, az idei ötödik döntőjét játszó Phil Ivey volt.

A hatalmas fogadásairól és félelmetes pókertudásáról híres játékosa azonban most sem tudott győzedelmeskedni, a korántsem kemény döntő asztal nyolcadik helyén távozott, igaz peches partiban fogyott el szinte minden zsetonja, nyolcas párját győzte le ellenfele 6-2 „szuperkombinációja”.

Fájdalomdíjként 21700 dollárt tehetett zsebre, a végső győzelmet pedig Chris Tryba szerezte meg, miután T-9 lapjaihoz straight flösst (színsort) kapott ellenfele, Erik Cajelais szimpla sora ellen.

Tryba 210 ezer dollárt nyert, és első WSO karkötőjét szerezte, míg Cajelais 130 ezer dollárral gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik