Sport

Kassaiék hibájától zeng Európa

kassai viktor (kassai viktor, mario balotelli)
kassai viktor (kassai viktor, mario balotelli)

Az angol-ukrán meccsen elkövetett játékvezetői hibáktól hangos az európai sportsajtó.

Kassai Viktor csapata vezette az Anglia-Ukrajna mérkőzést. Kassai jól fújt, ami rajta múlott, abban hiba nem volt. Az általa képviselt stílust és megszokott színvonalat hozta a mérkőzésen, a segítői azonban most nem tudtak felnőni hozzá.

A találkozó 63. percében egy ukrán kontra során több hibát is elkövettek az asszisztensek. Az indítás során Milevsky lesről indult, itt már hibázott a partjelző. Milevsky helyzetbe hozta Devicet, akinek a lövése Hart kapuson felperdült és Terry csak a gólvonal mögül tudta már kikanalazni. A gólbíró, Vad II jelzésére Kassai nem adta meg a gólt, a játék folytatódott tovább. Az esetről a perdöntő képek az alábbi oldalon érhetőek el.

Tömören összefoglalva, egy támadás alatt két hiba, egyik az angolokat, a másik az ukránokat sújtotta. Az ukránok le is szedték a keresztvizet Kassairól és csapatáról, csak abba nem gondolnak bele, hogy a helyzetük is egy tévedésnek köszönhető.

A bírókat az Európa-bajnokság alatt folyamatosan értékeli az UEFA, Kassai csapatának elképzelhető, hogy ez volt az utolsó mérkőzése.

Végül egy bírói idézet a RATETHEREF fórumról, ahol egykori játékvezetők értékelik most praktizáló társaikat.

Kassai kiváló bíró, aki könnyedén vezet, és a játékosok is mélyen tisztelik. Viszont Vad II István és a jobb oldali asszisztense alighanem biztosították neki a hazautat. Rosetti és Larrionda a világbajnokságon szintén jól vezetett, de hazaküldték őket a rossz asszisztensi munka miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik