Sport

Németh András 13 millió forintot nyert a PokerStarson

Hatalmas magyar eredmény született a PokerStars Super Tuesday versenyén, Németh „probirs” András 54 ezer dollárt, nagyjából 13 millió forintot nyert.

A remek formában lévő Németh András ismét szép nyereményt akasztott a PokerStarson, a patinás Super Tuesday versenyén ért el harmadik helyezést, amivel 54271 dollárt, átszámítva 12 millió 870 ezer forintot nyert – írja a Poker.hu.

Összesen 347 játékos nevezett, 45 főt díjaztak, amire négy magyar zsugás pályázott. Sajnos Turmezey „Twirlpro” Péter, „Tehi” és „SILUR28” sem ért pénzbe, Németh András, azaz „probirs” viszont nagyon jól menetelt, a döntő asztalra is bejutott, amit az élmezőnyben kezdhetett meg.

Egyre fogytak a játékosok, mígnem már csak hárman maradtak, a svéd „lirarerik”, a brit „Havana85” és a magyar zsugás. Ekkor „probirs” a zsetonok több mint felét birtokolta, amely végül hármas alkuhoz vezetett.

A magyar játékos 54 271 dollárt kapott, ő a legtöbbet, további hatezer dollárért küzdhettek meg, ami a győztes számára lett fenntartva.

Ezt sajnos már nem „probirs” szerezte meg, A-J-val bukott hármas pár ellen, majd a Q-2-4 flösshúzós flopon ment allin K-Q-val, ellenfele K-6 flösseséllyel megadott, és sajnos riverre megérkezett a színe.

Németh András így sem fog szomorkodni, remek eredményével nagyjából 13 millió forintot nyert, a későbbi győztes végül „Havana85” lett, aki 52 542 dollárt tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik