Sport

Nagy Barnabás menetel a döntő felé Bulgáriában

póker (póker)
póker (póker)

A PokerStars Eureka Poker Tour Bulgária versenyén csak Nagy Barnabás jutott a harmadik napra a magyar játékosok közül.

Három magyar játékos térhetett vissza az Eureka Poker Tour Bulgária második napjára, közülük csak Nagy Barnabás jutott tovább, Karagity Márk és Mityók Ernő kiestek – írja a Poker.hu.

Reményekkel teli ’Day 2’ elé néztek a magyar zsugások az Eureka Bulgárián, Nagy Barnabás 85700, Mityók Ernő 45 200, míg Karagity Márk 41 700 zsetonnal kezdhetett.

Sajnos Mityók hamar távozni kényszerült és Karagity sem tudta magát a legjobb 27 közé verekedni, utolsó partijában már kevés zsetonját A-7 lapokra tolta középre, ellenfele J-J párral megadott és a flopon már sajnos érkezett egy bubi, amit Karagity kiesését jelentette.

Nagy eközben remekül kártyázott, nem félt felvenni a kesztyűt az asztalánál ülő rengeteg agresszív északi játékossal, köztük jó párszor meggyűlt a baja Daniel Karlsonnal, végül a magyar zsugás örülhetett, amikor a nap legutolsó partijában A-3 lapokkal sikerült duplázni Karlson Q-J-je ellen.

Barnabás végül kereken 300 ezer zsetonnal fejezte be a napot, ami a hatodik helyet jelenti pillanatnyilag a még 13 fős mezőnyben. A harmadik nap egyben az utolsó is lesz, a cél innentől már a fináléba jutás és 61 170 eurós fődíj megszerzése lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik