Sport

Ben Affleck és Justin Timberlake az új pókeres filmben

Két szupersztárt igazoltak le a Runner, Runner című 2013-ra elkészülő új pókeres filmhez, mely az online termek világába kalauzolja a nézőket.

A nagysikerű Pókerarcok folytatása helyett egy teljesen új projektbe fogott a pókeres kultfilm szerzőpárosa. A Runner, Runner című filmhez a Ben Affleck, Justin Timberlake duót sikerült leigazolniuk – írja a Poker.hu.

A sztori szerint egy a princetoni egyetemen hallgató tanuló (őt játssza majd Timberlake) online pókerezés közben elveszti a tanulmányaira szánt pénzt, értetlenül áll az eset előtt, és csalást sejt a háttérben.

Ezután leutazik Costa Ricába, ahol megkeresi a terem vezérigazgatóját (ő Affleck), és megpróbálja a félve őrzött pénzét visszaszerezni. A korrupt tulaj végül maga mellé veszi a tanulót, és gyakorlatilag a jobbkezévé teszi, ezzel őt is besározva.

Megjelenik egy FBI-ügynök, aki a hallgatót akarja felhasználni a talpig sáros vezérigazgató rács mögé juttatásához.

A film a sikeres szerzőpáros, David Levien és Brian Koppelmann tollából származik, a 2013 második felére ígért, dráma és thriller stílusjegyeket is felsorakoztató film producereként pedig nem más, mint Leonardo DiCaprio jelenik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik