Sport

Kripap öt és félmillió forintot nyert a PokerStars SCOOP-ján

Az ismeretlen magyar játékos, „kripap”, 23 ezer dollárt, nagyjából 5 és fél millió forintot nyert a PokerStars tavaszi versenysorozatán.

Újabb szép eredménnyel bővült a magyar játékosok eredménylistája a PokerStars SCOOP versenysorozatán, a „kripap” nick mögül kártyázó zsugás öt és fél millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

A PokerStars Spring Championship of Online Poker, azaz a SCOOP közepes nevezési díjú 109 dolláros rebuyos tornáján „kripap” révén sikerült egy döntő asztalos szereplésnek örülnünk.

A magyar játékos a második helyen jutott tovább a kétnapos versenyen, végül a finálét a negyedik pozícióban várhatta. Rajta kívül két nagy név, Daniel „djk123” Kelly és Ankush „pistons87” Mandavia is ott voltak a döntőben, ráadásul utóbbi kezdethetett chipleaderként.

A magyar játékos végül az ötödik helyet tudta megszerezni, épp Kelly ellen bukta el maradék zsetonjait egy preflop allinben. Az amerikai zsugás J-J párt, míg „kripap” A-Q kombinációt mutatott, de a 7-2-10-K-3 közös lapok nem őt segítették.

Kripap remek teljesítményével 23341 dollárt keresett, ami átszámítva nagyjából öt és félmillió forintnak felel meg. A győzelmet természetesen Kelly szerezte meg, miután a párbajban Mandaviával alkut kötött, első helye 73 ezer dollárt ért számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik