Sport

Küzdeni minden labdáért

A női kézilabda BL-döntő első felvonásán a Győri AUDI ETO a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát fogadja Veszprémben szombat délután.

A Győri AUDI ETO első Bajnokok Ligája-sikeréréért játszik, csakúgy, mint az ellenfél, a montenegrói Buducsnoszt Podgorica.

Az ellenfél nagyjából azonos a montenegrói válogatottal, Karl Erik Böhn csapatának létfontoságú, hogy megfelelő előnyt építsen ki a veszprémi odavágón, mert a podgoricai második mérkőzésre már látatlanban rá lehet mondani: pokoli lesz.

Azért a veszprémi csarnokban sem lehet majd panasz a hangulatra, állítólag 15 ezer jegyet is el tudtak volna adni, a befogadóképesség viszont “csak” ötezer főre rúg, ennyien biztatják majd Görbiczéket szombat délután.

Ha már a győriek klasszisáról esett szó, Görbicz Anita bízik benne, hogy több góllal sikerül nyerniük az első meccsen.

Görbicz bízik a győzelemben:

A Győr norvég mestere, Karl Erik Böhn nem tartozik a magát túlidegesítő trénerek közé, a tréner még csapata legfontosabb meccse előtt is kedélyesen nyugodt. A győri lányok új mezt kaptak a nagya alkalomra.

Új mezben a lányok, Böhn jól alszik, de azért sokat jár a fejében a BL-döntő:

Jovanka Radicevic: Ma én leszek az egyetlen boldog montenegrói

A győri csapat montenegrói szélsője, Jovanka Radicevic a fent említett mondaton túl óriási küzdelmet vár:

“Mindkét csapat nagyon jó erőkből áll, és nagyon akarják a sikert. Biztos vagyok benne, hogy bőven tartogat izgalmakat mindkét döntős mérkőzés. Amit a Podgoricáról volt Buducsnoszt-játékosként tudok, az a nagyon erős játékoskeret, a jó kapusteljesítmény, és persze ne feledkezzünk meg a podgoricai csarnok pokoli hangulatáról” – mondta a győri légiós, aki azonban tud egy nagyon egyszerű ellenszert a vérmes montenegrói drukkerek elcsendesítésére.

“Ha vezet a Buducsnoszt, óriási a hangulat, viszont ha az ellenfél uralja a játékot, elhalkulnak a drukkereik…”

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik