Sport

Sztárparádé az EPT Monte Carlo Super High Rolleren

Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze az EPT Monte Carlo Super High Roller 100 ezer eurós versenyén. Az első nap után a brit Talal Shakerchi áll az élen.

38 játékos részvételével rajtolt el az European Poker Tour nagydöntőjének, az EPT Monte Carlonak a speciális Super High Roller versenye, amelynek első napja után Talal Shakerchi áll a legközelebb a győzelemhez – írja a Poker.hu.

A legnagyobb pókersztárok, mint például Phil Ivey, Daniel Negreanu, Gus Hansen és Patrik Antonius is megjelentek a 100 ezer euró nevezési díjú EPT Monte Carlo Super High Rolleren. Összesen 38-an indultak, de öt játékos újravásárolta magát, így már 43 befizetés volt a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető tornán.

Bár még hivatalos díjazást nem adtak ki, az már biztos, hogy a győztes egymillió eurót meghaladó pénznyereménnyel távozhat majd. Erre jelenleg a legnagyobb eséllyel a brit Talal Shakerchi rendelkezik, aki sokak kedvencét, a svéd PokerStars Team Pro Viktor „Isildur1” Blomot búcsúztatta az első játéknap utolsó partijában.

Blom dámapárral adta meg Shakerchi allinjént a 8-3-2-6-5 boardon, Shackerchi azonban flösst mutatott, így Blom csalódottan távozott.

A kiesők közt volt még Jason Mercier, Gus Hansen és Dan Cates is, viszont a második napon, aki még nem élt az újravásárlás lehetőségével, az megpróbálkozhat ismét a versenyen, de az természetesen újabb 100 ezer euróba kerül.

Ennek az opciónak köszönhetően még az is előfordulhat, hogy a befizetések száma meghaladja az 50-et, amivel a nyereményalap elérné az 5 millió eurót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik