Sport

Ilari Sahamies 65 millió forintot nyert múlt héten

Az online pókerfenomén, Ilari „Ilari_FIN” Sahamies 283 ezer dollárt, nagyjából 65 millió forintot nyert múlt héten a PokerStars magastétes asztalainál.

A finnek leghíresebb játékosa, Ilari Sahamies ismét megmutatta, mitől ő az egyik legrettegettebb online játékos, 283 ezer dollárt, közel 65 millió forintot akasztott le ellenfeleiről múlt héten a PokerStarson írja a Poker.hu.

Bár nagyon rosszul kezdte az évet az „Ilari_FIN” nick név alatt játszó Sahamies, később sikerült bukóját pluszba fordítani, a múlt héten pedig ismét nagy nyereménnyel vétette észre magát.

Nagyjából 5 ezer leosztást tolt le a PokerStars magastétes asztalainál, ami alatt 283 ezer dollárt tudott összekártyázni. Ezt a gyönyörű profitot csak megközelíteni tudta Phil „MrSweets28” Galfond, aki 158 ezer dollárt nyert a múlt héten, amit hát mondhatjuk úgy, szinte bárki elfogadna.

Ezzel a Kanadába költözött Galfond az idei év legnagyobb nyerői közé lépett, lassan megközelíti az egymillió dolláros álomhatárt.

Muszáj szót ejtenünk a nagy múlt heti vesztőkről is, az ismeretlen „Zypherin” újabb hatalmas összeget osztott szét, közel félmillió dollárt bukott, amivel idén már kétmillió mínuszban van a PokerStarson.

Egyelőre nem tudni, hogy ki bújik meg a nick mögött és honnan van ez a hatalmas mennyiségű „játékpénze”, de a vesztőszériája lassan a Guy Lalibertés jó pár évvel ezelőtti időszakot hozza vissza, amikor is a Cirque de Soleil alapítója több mint 5 millió dollártól szabadult meg, és még ki tudja hány különböző nicken veszthetett további milliókat.

Szintén rosszul ment a múlt héten Viktor „Isildur1” Blomnak, 200 ezer dolláros vesztője még így is „csak” a harmadik helyhez volt elég, ugyanis be tudott elé még férkőzni a svájci Ronny „1-ronnyr3” Kasier is, aki 285 ezer dollárt vesztett az elmúlt hét napban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik