Sport

Gál Ferenc és Szécsi Norbert továbbjutottak Bécsben

Öt magyar játékos lehetett ott a World Poker Tour Bécs 2. napján, közülük Gál Ferencnek és Szécsi Norbertnek sikerült kivívni a továbbjutás jogát a harmadik napra.

Gál Ferenc és Szécsi Norbert jutottak tovább a WPT Bécs harmadik napjára, mindketten a legjobb 20-ban tanyázva várhatják a folytatást – írja a Poker.hu.

Hegedűs Emil, Gál Ferenc, Szécsi Norbert, Polner Attila és Németh Miklós révén öt magyar játékosért szurkolhattunk a World Poker Tour 3500 eurós bécsi főversenyének második napján. 179-en várták, hogy közelébe érjenek a pénznyereményes helyeknek, ami 45 főnél következett volna be.

A hosszúra nyúlt játéknap folyamán azonban 66 főig játszottak csak, így még legalább 21 harmadik napra jutott játékos távozik majd szomorúan Bécstől.

Sajnos Hegedűs, Polner és Németh azok között voltak, akiknek már a harmadik napos részvétel is elmarad, viszont Gál Ferenc és Szécsi Norbert bizakodásra okot adó jó szereplést mutattak be, és továbbjutottak, mégpedig nagyon jó pozícióból.

Szécsi 313 ezer zsetont gyűjtve a 10. helyről, míg Gál 230 ezerrel a 17. helyről várhatja a folytatást, amikor is Morten Christensen áll az élen 483 ezer zsetonnal, tehát olyan nagy lemaradás nincs az elsőhöz képest.

A mezőnyben számos nemzetközi sztár képviselteti majd magát a harmadik napon, ott lesz például Chris Moorman, Ben Wilinofsky, Roberto Romanello, Andre Akkari, Eugene Katchalov és Yevgeniy Timoshenko is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik