Sport

Darányi és Kármán döntőztek Bécsben

Darányi Tamás és Kármán Márió is döntőbe jutottak a Paradise Poker Tour bécsi 550 eurós főversenyén.

Két magyar játékos is fináléba jutott a PPT Bécs versenyén, Darányi Tamás 13 ezer euróval, Kármán Márió 6 ezer euróval gazdagodott – írja a Poker.hu.

Összesen 259 játékos nevezett a Paradise Poker Tour Bécs 550 eurós főversenyére. A magyar zsugások által nagyon kedvelt tornán 14 játékosunk is továbbjutott a második napra.

14-en várhattak a folytatást, a cél a fizetős helyek elérése volt. Ez sajnos csak három játékosunknak, az újdonsült Tropicana Póker Kupa győztes Adamovics Zsoltnak, Kármán Máriónak és Darányi Tamásnak sikerült.

Adamovics az utolsó fizetős helyen, a 27. pozícióban végzett, amiért 1040 eurót tehetett félre. Kármán és Darányi viszont továbbjutottak a harmadik napra, ahol egészen a fináléig sikerült menetelniük.

Kármán végül a hetedik helyen zárt, hetes párja vérzett el egy A-J ellen, de nem búslakodott, ugyanis 5 860 eurót nyert így is.

Darányi sokáig harcban volt az első helyért, számos alkalommal nála volt a legtöbb zseton, végül a harmadik pozíciót tudta megszerezni, ami 13 020 eurót ért számára.

Utolsó partijában a későbbi győztes Pavlos Xanthopoulos ejtette ki király párral, a görög játékos osztozott a Heads Upban Pavel Chalukával, végül 31 ezer euró ütötte markát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik