Sport

Nagyváradon lesz a vízilabda-BL négyes döntő

Május elején Romániában találkoznak majd a Bajnokok Ligája legjobb csapatai a vízilabdázóknál, hogy eldöntsék a végső sorrendet.

Szakadáti László, az európai szövetség magyar vezetője Debrecenben és Nagyváradon tesz látogatást az elkövetkezendő napokban.

A LEN-vezető vizitjeinek célja, hogy felmérje, aktuálisan hol tart a felkészülésben a május 21. és 27. között esedékes úszó Európa-bajnokság házigazdája, Debrecen, illetve a vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének mezőnyét vendégül látó romániai város.

“Végleges és hivatalos ugyanis, hogy Nagyvárad ad otthont a BL idei zárószakaszát jelentő Final Fournak, amelyre május 11-én és 12-én kerül sor” – erősítette meg a sportvezető.

A legjobb négy klubcsapat vetélkedője jelenleg a negyeddöntőnél tart, s a visszavágók előtt még két magyar együttes, a Vasas és a Szeged is érdekelt az első számú kontinentális sorozatban. Mindkettő ott lehet a Final Fourban is, ehhez a fővárosi gárdának négy-, a csongrádiaknak pedig kétgólos hátrányt kell ledolgozniuk az április 18-i visszavágón horvát riválisaikkal, a Jug Dubrovnikkal, illetve a Mladost Zagrebbel szemben.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik