Sport

A B csoport bajnokesélyese látogat Vásárhelyre

A kék-sárgáknak nagyon fel kell turbózniuk magukat, hogy meglepetést tudjanak okozni.

A vendégek jelenleg a tabella második helyén állnak, és még akár az első helyet is elcsíphetik, mivel ugyanúgy 15 győzelemmel és 3 vereséggel, mint a listavezető Eger, és a harmadik Törökbálint. Ráadásul tavaly még az A csoportban léptek pályára. Olyan játékosok vannak a keretben, mint a Godena – Hartvich – Likár center trió, akiket bármelyik legmagasabb osztályban játszó együttesben megállnák a helyüket. Így velük biztosan meggyűlik a baja a vásárhelyi magas embereknek, főleg úgy, hogy dr. Elek András már nem számíthat Bartuczra és Babutra, akik munkahelyi elfoglaltságuk miatt már nem lépnek pályára. Viszont Kukla egyre többször idézi régi önmagát.

De a tarjáni kisemberek is a legjobbak közé tartoznak. A Gorszki – Sebők – Kocsis – Surman Gábor négyes rendkívül ponterős. Emellett a gárdát a B csoport legjobb irányítója, Surman Péter fogja össze. Nem reménytelen azonban a helyzet: Utasiék egész héten nagy kedvvel, és szorgalommal dolgoztak.

A győzelemhez azonban a mostanában tapasztalt rengeteg hibán mindenképpen javítani kell. De a siker kulcsa elsősorban az agresszív védekezés, és a lelkesedés lehet, és az EnterNet Kosársuli mellett szól az is, hogy mivel már nem juthatnak a felsőházi rájátszásba, nincs teher a kosarasok vállán. Sokat segíthet a csapatnak a közönség támogatása is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik