Sport

Meghálálta a lehetőséget

Lelkes Noémi ebben a szezonban vált stabil NBI-es játékossá az Alcoa FKC csapatában, legutóbb, pedig ezt fényesen bizonyította a Győr, és az Érd ellen.

Kapcsolódó cikkek

Lelkes Noémi hatszor volt eredményes ebben a bajnoki idényben, de mindegyik gólját az elmúlt négy mérkőzésen szerezte, melyek közül ráadásul ötöt az elmúlt héten. Az Alcoa FKC saját nevelésű jobbszélsője a Győri Audi ETO és az ÉTV-Érdi VSE elleni meccseken a korábbiaknál több játéklehetőséghez jutott, és ezt jó teljesítménnyel hálálta meg.

– Az utóbbi két mérkőzésen a korábban megszokottnál több játéklehetőséget kaptam. Próbáltam a lehető legjobbat nyújtani a Győr és az Érd ellen, és úgy gondolom, ez valamelyest sikerült is. Nagyon örülök a bizalomnak, és megpróbálok a továbbiakban is élni a lehetőségekkel. Az Érd elleni meccs volt talán az első olyan meccs a felnőtt pályafutásom során, amikor igazán téthelyzetben játszottam, és a mérkőzés eredménye is múlt a teljesítményemen. Jó volt, és élveztem ezt; szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, hogy többször kapjak lehetőséget a folytatásban is. Amikor kevésbé számoltak velem, akkor is ugyanúgy beleadtam mindent az edzéseken, hisz az volt a célom, hogy bekerüljek a csapatba, de természetesen ez az érzés feldobja a mindennapokat. – nyilatkozta a klub saját nevelésű jobbszélsője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik