Sport

Új gazdára talált az Ongame Network

A játékosok által igen kedvelt pókerhálózat, az Ongame Network a Shuffle Master kezébe került, amelyért 19,5 millió eurót fizetett a Las Vegas-i cég.

A korábban a bwin.party szerencsejáték ipari gigavállalat tulajdonában lévő Ongame Network 19,5 millió euróért került a Las Vegas-i illetőségű Shuffle Masterhez írja a Poker.hu.

A két nagy szerencsejáték óriás, a Bwin és a PartyGaming tavalyi egyesülése után az Ongame pókerhálózat feleslegessé vált a bwin.party néven újjászülető vállalat számára. Az új cég 2011 szeptembere óta próbálta eladni a pókerjátékosok körében igen kedvelt hálózatot, mely azonban nem sok érdeklődőt vonzott.

Megjelent viszont idén a színen a Las Vegas-i illetőségű Shuffle Master, mely a születőben lévő új amerikai szerencsejáték törvény, és az online póker újra legalizálásának küszöbén álló az Egyesült Államokban kezdett el terjedni, első körben már beadták a játékengedélyi kérelmüket a Nevadai Játékfelügyelethez.

Végül a Shuffle Master több hónapos tárgyalás után megvásárolta az Ongame Networköt, mely végül 19,5 millió euróért került a tulajdonukba. Ha a teljes amerikai legalizáció végbemegy, akkor további 10 millió eurót kell fizetnie a cégnek 5 éven belül.

Az Ongame Networkhöz olyan szolgáltatók tartoznak egyelőre, mint a Betfair, a RedKings, az EuroPoker, a Heypoker és bár nem sokáig, de még a Bwin is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik