Sport

Fair-play díj Fehérváron

A közelmúltban, 43 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Császár Gyula emlékére a fehérvár futsalosok fair-play díjat alapítottak.

A váci futsal csapat edzője legendás alakja volt a magyar futsalnak, mint ahogyan első csapata is ma már szintén legenda. Az AC Párnában olyan játékosok rúgták a bőrt, mint Tóth Szabolcs, Madarász János, Baranyai Pál, Szekula Ferenc, Korolovszky Gábor, Kovacsics Károly, Lovas Károly, Lalusz Ferenc és Tóth Iván. Senki más nem szerette, nem tisztelte úgy soha a csapatában játszó játékosokat, mint ő. Az utolsó fillérjeit is odaadta nekik, ha erre volt szükségük, de nem csak ezért szerették. Örökké vidám lénye, hihetetlen vitalitása mindig átragadt a környezetére is. Öröm volt vele együtt dolgozni.
A Fehérvári Futsal Bajnokság azzal szeretne „Csaszi” munkássága előtt adózni, hogy róla nevezik el a kiírás Fair Play Díját, melyet a Videoton Oktatási Központban üzemelő Ketrecfoci ajánlott fel. Így a jövőben „Császár Gyula Fair Play” díjat kapja majd a bajnokság legetikusabb csapata.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik