Sport

Vezér Gábor 39. lett Nova Goricában

Egyedüliként Vezér Gábornak sikerült pénzzel hazatérnie magyarjaink közül Nova Goricából, a győzelmet Anton Karasinsky szerezte meg.

Az IPT Nova Gorica második játéknapján öt magyar játékosunk lehetett még ott, közülük csak Vezér Gábornak sikerült pénzbe érnie, a 39. helyen 3600 eurót nyert – írja a Poker.hu.

Magyar játékosok közül Stumpf András, Vezér Gábor, Bézsenyi László, Telek László és Szabó Zoltán lehettek ott az Italian Poker Tour Nova Gorica második játéknapján. Egyikük sem rendelkezett sok zsetonnal, de ismerve a magyar virtust, ez még nem jelentett semmit.

Sajnos azonban nem sikerült maradandót alkotni a magyar zsugásainknak, ötük közül csak Vezér Gábornak sikerült pénzbe érni, a 39. helyen 3 600 eurót tehetett zsebre.

A finálé végül az olasz Carla Solina vezetésével kezdődhetett meg, és bár a győzelmet nem sikerült megszerezni neki, mivel a párbajban elbukott az ukrán Anton Karasinsky ellen, de így is 74 ezer euró ütötte markát. Karasinsky bajnoki címével 140 ezer eurót keresett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik