Sport

Zsákbacsodák az All Star Hétvégén

Az NBA zsákolóversenyében elképesztő produkciókkal rukkoltak ki a résztvevők, Jeremy Evans dupla ülő alley-ooppal nyert.

Nem szűkölködött a lélegzetelállító kunsztokban az NBA zsákolóbajnoksága az All Star Hétvége keretein belül. A különböző dolgokat (egy ember, két ember, Harley Davidson, stb.) átugró, majd a labdát a kosárba passzírozó versenyzőkön kívül a sötét volt a sláger.

A Houston Rockets játékosa, Chase Budinger bekötött szemmel zsákolt – háttal. Paul George (Indiana Pacers) lekapcsoltatta a világítást, és csak a fényvisszaverő csíkok alapján lehetett sejteni, hogy a levegőben megpördülve talál be.

A győztes produkcióhoz egy bárszék, egy kolléga és két labda kellett. Jeremy Evans a Utah Jazz-ből a széken ülő társ által feladott két labdával, jobbal és ballal zsákolt, ezzel megnyerte a versenyt.

Love a triplaverseny győztese
A hárompontos dobóversenyt Kevin Love, Minnesota Timberwolves játékosa nyerte.
Love a döntőben Kevin Durantot, az Oklahoma City Thunder sztárját győzte le 17-14 arányban.
Az irányítók ügyességi vetélkedőjét a San Antonio Spurst erősítő Tony Parker nyerte, míg az úgynevezett csapatversenyben (ahol egy klub jelenlegi, korábbi, valamint egy női kosarasa szerepelt együtt) a New York együttese diadalmaskodott.
Az orlandói gála vasárnap Kelet és Nyugat válogatottjának összecsapásával zárul.


Hihetetlen zsákolóparádé:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik