Sport

Teltház a szegedi 1. Tesco FittArénán!

A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni.

Január 28-án 600-an vettek részt a szegedi 1. Tesco FittArénán – a Városi Sportcsarnok arénája megtelt a sportolni vágyókkal, betelt a létszámlimit. A legismertebb hazai fitnesz és aerobik prezenterek óráin lehetett hat órán keresztül mozogni. Voltak koreografált táncos, erősítő gyakorlatokat sorakoztató és bokszolós órák is.

Szentgyörgyi Romeo hatszoros aerobic világbajnok melegítette be a közönséget Kickboksz óráján, amelyen számos férfi résztvevő is volt. Varró Gyula ezúttal koreografált aerobik edzésre invitálta a táncos órák kedvelőit. Utána 2011-es év férfi prezentere, Katus Attila alakformáló Best Body órája következett. 2011 női prezentere, Rubint Réka és Schobert Norbert közös órájukon ötvözték a vidám zsírégető edzést a kemény és célcentrikus alakreform órával. Tatarek Rezső bevallottan nagyon kemény bokszos órát tartott a 6 részre osztott teremben, de a zenei kíséret segített a végrehajtásban. Vieira Lívia a zumba latin dallamaira tartotta a finálét egy igazi venezuelai salsa tanár segítségével.

A szegedi 1. Tesco FittAréna nem csak sportolásra adott változatos lehetőséget, hanem új eszközök, mozgástrendek kipróbálására is az Életmód Expón és a Fitnesz Parkban. A szünetekben is színes programok, bemutatók várták a résztvevőket.

A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden megvásárolt belépőjegy árából 160 forintot adományoz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet javára.

A Tesco FittAréna sorozat ezen a télen további 4 helyszínen folytatódik, ezek közül az első Miskolc lesz február 4-én.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik