Sport

Szeged várja a Davis Kupa-válogatott meccsét

Tíz nap múlva Írország ellen játszik Davis Kupa-mérkőzést a magyar férfi teniszválogatott, az újszegedi sportcsarnokban.

Az Euro-afrfikai zóna II. csoportjában rendezendő találkozót február 10-én, 11-én és 12-én bonyolítják le, az első nap a két egyest, a második nap egy párost, míg a befejező nap újabb két egyest rendeznek.

1976-ban volt utoljára teniszmeccs a szegedi sportcsarnokban, az esemény így kuriózumnak számít. igazán. A taraflexpályát – ami teljesen megegyezik az ausztrál nyílt bajnokság borításával – vasárnap reggel kezdik el építeni.

A magyar válogatott kerete – Kellner Ádám, Balázs Attila, Lukács Dénes, Fucsovics Márton – jövő hétfőn már Szegeden edz, 12 órától 14 óráig.

Szegeden eddig négy Davis Kupa-meccset rendeztek a múltban, a jugoszlávok ellen a sportcsarnokban, Monaco, Norvégia és Szerbia ellen az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban. A magyar együttes szegedi mérlege: 3 győzelem, 1 vereség.

A meccs részletes sorsolását csütörtökön tartják majd, a jegyek megrendelhetők a tennis@interware.hu email címen, de lesz Szegeden is jegyárusítás.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik