Sport

Győzni akar a Kosársuli

A hétvégén is győzni akar az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgáknak azonban nem lesz könnyű dolga, mert az ötödik helyen tanyázó Nagykőrös együttese látogat hozzájuk.

Mint ismert, a vásárhelyiek október elején hat pontos vereséget szenvedtek a nagykőrösiek otthonában. Azóta azonban fordult a kocka, ugyanis Utasiék eddig még nem tudtak kikapni 2012-ben, először hosszabbításban sikerült megverni a Debrecent, majd sima 53 pontos győzelmet arattak a Szerencs ellen.
A jó forma mellett az is bíztató, hogy rendkívül jó hangulatban telnek az edzések, és egyre jobban összerázódik a gárda. A tréningek pörgősek, és jó szellemben készülnek a kosarasok, és szerencsére sérültből sincs sok, Dani Zoltán azonban továbbra sem léphet pályára, bár szépen gyógyul nemrégiben műtött térde.
Ennek ellenére szinte biztosra vehető, hogy harcos és küzdelmes összecsapást lát majd a közönség. A Nagykőrösben ráadásul több fiatal tehetség is pattogtat. Elég csak Tóth Viktor, vagy Lakosa Zsolt nevét említeni. Rájuk a vásárhelyiek is biztosan élénken emlékeznek, mert az őszi találkozón a két játékos összesen 36 pontot szórt. Valamelyest könnyebbséget jelent, hogy a Kosársuli szurkolói által is ismert, sajátnevelésű játékos Szögi Ádám már nem Jászberényben játszik, így ő nem lesz ott a Hódtóiban a hétvégén.
Tehát úgy tűnik parázsmeccs lesz szombat este, de aki nem csak a mérkőzés miatt látogat le a sportcsarnokba, annak sem kell unatkoznia, hiszen tombola, táncos lányok és dobóversenyek várják a közönséget. És ha ez még nem lenne elég: a belépés továbbra is ingyenes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik