Sport

Két magyar is fináléba jutott Bécsben

A Poker770 Mega Series harmadik versenynapján kialakult a döntő asztal, ahova Bagó Csaba és Görcs Balázs is bejutott, a cél innentől az 58770 eurós fődíj megszerzése.

Öt magyar játékos vághatott neki a Poker770 Mega Series harmadik játéknapjának, amelyen a cél a pénzbe és a döntőbe való jutás volt. A finálé végül Bagó Csabának és Görcs Balázsnak jött össze, hárman viszont távozni kényszerültek – írja a Poker.hu.

Bagó Csaba, Görcs Balázs, Horváth László, Stumpf András és Purak Zoltán alkotta ötös folytathatta a küzdelmeket a bécsi Montesino Kaszinóban rendezett Poker770 Mega Series harmadik versenynapján. Még 75-en voltak játékban, mindössze 60 helyet fizettek, így még jócskán fennállt a veszélye, hogy valamelyik magyar zsugás lemarad a pénzről.

Sajnos ez be is következett, Stumpf, Horváth és Purak is idő előtt és üres kézzel távozott, nem sikerült a legjobb 60-ba kerülniük.

Sikerült viszont ez Bagó Csabának és Görcs Balázsnak, akik meg sem álltak a fináléig. A fiúkat segítette a szerencse is, ami természetesen nem hátrány egy pókerverseny kapcsán. Kettőjük közül Bagónak ment jobban, több nagy kasszában is szerepelt, amiket rendre meg tudott nyerni, így a döntőt a második legtöbb zsetonnal (4830 000 zseton) kezdheti meg.

Görcs szintén nagyot küzdött, jó pár ellenfelét búcsúztatta, végül hatodikként jutott a fináléba (2 785 000 zseton), amelyet a litván Justas Semaska kezdhet majd meg az élről. A két magyar játékos az 58 770 eurót érő fődíjért küzdhet meg a ma délután tartott döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik