Sport

Magyarországon is lehet jegyet venni a kézi Eb-re

Vadkerti Attilát benevezte a szerbiai férfi kézilabda Eb-re Mocsai Lajos szövetségi kapitány, idehaza is lehet jegyet venni a középdöntős meccsekre.

A szerbiai Európa-bajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott Izland elleni, vasárnapi középdöntős mérkőzésére Magyarországon is lehet jegyet venni, méghozzá három városban, Budapesten, Szegeden és Veszprémben.

A magyar szövetség a szervezőkkel kötött megállapodása értelmében szombaton 13 és 20 óra között az MKSZ-ben, az Újszegedi Sportcsarnokban és a Veszprém Arénában összesen 975 belépőhöz lehet hozzájutni 10 (205 darab), 15 (570) és 25 (200) eurós áron.

A keddi, Szlovénia elleni, valamint a szerdai, Horvátország elleni mérkőzésre szintén szombaton lehet jegyeket foglalni Magyarországon.

A jegyeket kizárólag euró kifizetésével, és a név, illetve a darabszám megadásával lehet lefoglalni. A lefoglalt jegyek átvételére vasárnap 13 órától nyílik lehetőség az újvidéki Spens Arénánál. A belépők érvényesek a Franciaország-Szlovénia és Spanyolország-Horvátország mérkőzésre egyaránt.

A 975 Magyarországon értékesített tiketten túl a magyar szurkolók belépőhöz juthatnak az újvidéki jegypénztáraknál, amik szombaton is nyitva tartanak.

Vadkerti Attila érkezik a megműtött Iváncsik Tamás pótlására

A szegedi balszélső a súlyos térdsérülés miatt már meg is műtött Iváncsik Tamást váltja a keretben.

Az Eb-re 16 főt lehetett nevezni, de a magyarok eredetileg csak 15 játékost neveztek. Iváncsik Tamás hétfőn az oroszok elleni találkozón szenvedett térdszalagszakadást, és ekkor Szöllősi Szabolcs került a keretbe.

A csoportkör után minden csapat két játékost szabadon cserélhet, és így a harcképtelen Iváncsikot váltotta Vadkerti, aki február 22-én lesz 30 éves (182 cm, 88 kg), 57-szeres válogatott.

Amennyiben a vasárnap Izlanddal, kedden Szlovéniával, szerdán pedig Horvátországgal találkozó válogatott a középdöntőből továbbjut az elődöntőbe vagy helyosztóra, akkor még egy játékost cserélhet Mocsai Lajos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik