Sport

U20-as bronzérmessel erősített az ETO

A Győri ETO FC évindító sajtótájékoztatóján az átigazolások, a társasági adóból befolyt összeg felhasználási módja és felkészülés jelenlegi állása volt a fő téma.

A klub vezetése bejelentette, hogy Varga Roland 3,5 évre a csapat játékosa lett, de a fiatal tehetség előző együttese, az olasz Brescia kikötötte, hogy elővásárlási joga legyen idén és jövő nyáron. Varga Rolanddal ötre nőt azon ETO-sok száma, akik szerepeltek a világbajnoki bronzérmes magyar U20-as válogatottban.

Linas Pilibaitisszal, a csapat középpályásával jelenleg még folynak a tárgyalások, de Klement Tibor elmondása szerint, a pénteki nap folyamán a litván válogatott focista is aláírja a hosszabbítást 2014-ig.

A társasági adóból befolyt összegből az ETO egyebek között új eszközök vásárlását tervezi, valamint az utánpótlással kapcsolatos működési költségeket fedeznék belőle.

Csertői Aurél, vezetőedző elmondta, hogy a felkészülést teljes csapattal kezdték el. A felmérések során kiderült, ami már korábban is kiderült, hogy a kondicionális felkészülésre nagyobb hangsúlyt kell majd fektetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik