Sport

Lemondott a PokerStars vezérigazgatója

Gabriel Campos február elsejével elhagyja a piacvezető online pókertermet, a vezérigazgató a harmadik fontos személyiség a PokerStarsnál, aki fél év éven belül hagyta ott a céget.

A PokerStars tegnap bejelentette, hogy vezérigazgatója Gabriel „Gabi” Campos Wolovsky lemond posztjáról, helyére pedig gőzerővel keresik új vezetőt – írja a Poker.hu.

Gabi Campos távozása a harmadik a sorban, tavaly májusban elhagyta a céget Thomas Kremser, az European Poker Tour versenyigazgatója, míg január elsején az EPT-t alapító John Duthie is más elfoglaltságok után nézett.

A vezérigazgató nem magyarázta meg döntésének okát, a korábban az 888 kötelékében álló Dragonfish Software igazgató Campos valószínűleg új kihívásokkal akar szembenézni. Mindenesetre a PokerStars nyílt közleményben köszönte meg igazgatója munkáját és sok sikert kívánt neki.

A negyedik távozó Jeffrey Haas lehet, aki az élő tornák lebonyolításáért felelős Global Poker Tours Limited ügyvezető igazgatója, akinek a pletykák szerint a PCA volt az utolsó nagy versenye, ahol tevékenykedett a PokerStars kötelékében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik