Sport

Dráma Friscóban, Meskóék a főcsoportdöntőben

A San Francisco 49ers izgalmas végjátékban, a New England Patriots simán biztosította helyét az NFL főcsoportdöntőjében.

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga két szombati főcsoport-elődöntője közül az egyik drámát hozott, a San Francisco 49ers és a New Orleans Saints a végletekig kiélezett csatát vívott a továbbjutásért.

A tavalyelőtti bajnok, vendég New Orleans rosszul kezdett, a 49ers 17-0-ra elhúzott. A folytatásban lábra kapott a passzrekorder Drew Brees által vezérelt Saints, és az utolsó negyedben már vezetett is.

A San Francisco azonban a tochdownt is futó és remekül osztogató irányítónak, Alex Smith-nek köszönhetően nem engedte el a New Orleans-t.

Másfél perccel a vége előtt mégis a vendégek vezettek 32-29-re, de a Saints nem túl acélos védelme nem tudta megakadályozni a friscóiakat abban, hogy a vége előtt Vernon Davis révén néhány másodperccel bejussanak a célterületre.

A San Francisco 49ers 36-32-re győzött, és bejutott az NFC döntőjébe.

Az AFC szombati elődöntőjében nem voltak ilyen izgalmak, az erdélyi származású punter, Meskó Zoltán csapata, a nagymúltú New England Patriots 45-10-re lelépte az NFL aktuális hőse, Tim Tebow irányította Denver Broncos csapatát.

Vernon Davis elkapásával a 49ers legyőzte a Saints-et:

Eredmények – NFL, főcsoport-elődöntők
NFC:

San Francisco 49ers-New Orleans Saints 36-32

AFC:
New England Patriots-Denver Broncos 45-10

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik