Sport

Győzelemre tör az EnterNet Kosársuli

A több hetes szünet után a hétvégén újra pályára lép az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli NBI/B csoportos csapata.

Az a DEAC Debrecen látogat szombat este 17 órakor a Hódtói Sportcsarnokba, amelyik meglepetésre két vállra fektette a kék-sárgákat a bajnokság első felében, így most van miért visszavágni.

A vásárhelyiek egy kis pihenő után január 2-a óta készülnek a visszavágóra, és mindenképpen győzelemmel szeretnék elhagyni a pályát – nyilatkozta Utasi Gábor játékos-segédedző. Mint ismert a debreceniek még november elején, óriási meglepetést szolgáltatva nyertek 79-74-re. Akkor még több sérült is volt a bajnokság második felét hazai pályán kezdő Kosársulinál, most azonban csak a múlt héten térdműtéten átesett Dani Zoltán nem áll készen a játékra.

Dr. Elek András tanítványai mindenképpen javítani szeretnének eddigi mérlegükön, hiszen négy győzelemmel, és hat vereséggel a tabella hetedik helyén állnak. A cél nem kevesebb, mint hogy megnyerjék következő hat mérkőzésüket, és így visszaszerezni az esélyt a rájátszásba jutásra is.

Utasi hozzátette: egyelőre ők sem tudják, hogy mi volt az oka annak, hogy három nyerhető mérkőzésen sem tudtak győzelmet aratni a kiírás első körében, de most mindenképpen bizonyítani akarnak. Ez az út pedig a Debrecen fiatal, és jó erőkből álló együttesén keresztül vezet.

A találkozót január 14-én, szombaton, rendhagyó módon 17 órakor rendezik. A mérkőzésre a belépés továbbra is ingyenes. Ráadásul nem csak a bizonyítási vágytól fűtött Vásárhely miatt érdemes ellátogatni a Hódtói Sportcsarnokba, hiszen az egyesület vezetése továbbra is tombolával, és játékokkal várja a szurkolókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik