Sport

A Hali is külföldre megy edzeni?

Artner Tamás, a szombathelyi futballcsapat új vezetőedzője szerint Ciprus, Portugália, Törökország, vagy Telki a lehetséges edzőtábor helyszín az együttes számára.

A Haladás Sopron Bank vezetői gőzerővel dolgoznak, azonban továbbra is csak pletykák vannak arról, hogy kik lesznek a távozók és kik azok a játékosok, akiket szeretne leigazolni a csapat. A ˝titkolózás˝ okáról Artner Tamás vezetőedző beszélt a haladasfc.nyugat.hu-nak.

– Ahogy korábban is mondtam, összeállt a terv a fejemben, de a kiszemelteket egyelőre nem akarom megnevezni, mert olyan meghatározó, jó focistákról is szó van, akik jelenleg is élő szerződéssel rendelkeznek máshol, így nyilván több fronton is meg kell egyezni. Pénteken találkozunk a csapattal, akkora azért kiderülhet pár dolog.

A tréner elmondta, hogy mindenképpen szeretné edzőtáborba vinni a csapatot. Ha nem külföldön, akkor Magyarországon lenne egy összetartás.

– Nem dőlt még el semmi ezen a téren. Külföldre épp úgy mehetünk, mint belföldre – ezt már Tóth Miklós ügyvezető igazgató mondta a Nyugatnak. – Azt azonban tudni kell, hogy egy külföldi edzőtábor 8-9 millió forint. Ciprusról, Portugáliából és persze Törökországból is van ajánlatunk. Ha végül Magyarországon maradunk, akkor valószínű Telkibe, ahol több edzőmeccset is játszunk, fogunk menni.

Tóth Miklós elmondta azt is, hogy Goran Vujovicsért továbbra sem jelentkezett a Videoton, erre január 15-ig van lehetőségük a piros-kékeknek – így egyre valószínűbb, hogy kölcsönszerződése a tavaszi szezonra meghosszabbodik és marad a Rohonci úton. Artner Tamás mindenesetre számol a csatárral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik