Sport

Idén először kapott ki a címvédő Packers

A Green Bay Packers együttese a Kansas City Chiefs otthonában szenvedte el idei első vereségét az NFL legutóbbi játéknapján.

Nem kellett sok hozzá, hogy a 2011-es év úgy pörögjön le, hogy a Green Bay Packers együttese hibátlanul tudja le az alapszakaszt, azonban pont ott jött a vereség, ahol a legkevésbé számított rá a közvélemény: Kansas Cityben. A Chiefs ideiglenes edzővel és egy új irányítóval vágott neki a vasárnapi találkozónak, Kyle Orton pedig összesen 299 passzolt yarddal vezette 19-14-es győzelemre övéit.

A Sajtfejűek ezt megelőzően tizenkilenc meccset nyertek meg zsinórban, a New England Patriots a rekorder ebben, Tom Bradyék egyhuzamban 21 sikert arattak 2003-2004-ben.

Ha már Pats, a New England Denverben vendégeskedett a legutóbbi játéknapon és nyert egy pazar második negyednek köszönhetően 41-23-nak. Brady 320 passzolt yarddal és két touch downt érő átadással járult hozzá csapata sorozatban hatodik győzelméhez. A túloldalon Tim Tebow 194 passzolt yardot szorgoskodott össze, a nagy feltámadás azonban ezúttal elmaradt a Broncos részéről.

Nagyon kellemetlen helyzetbe hozta magát a New York Giants, ugyanis a gárda kikapott a csoportrivális Washington Redskins otthonában, Eli Manning például háromszor is eladta a labdát. A New York-i együttesnek így tepernie kell rendesen a rájátszást érő helyek egyikéért.

A Detroit Lions mindeközben történelmet írt Oaklandben, ugyanis a szezonban már negyedjére tudott meccset nyerni legalább 13 pontos hátrányból. Ennek most a Raiders látta kárát.

nem nullázta le magát az Indianapolis Colts, amely meglepően simán verte a Tennessee Titans gárdáját és ezzel megszerezte szezonbéli első győzelmét.

Eredmények – NFL, alapszakasz

Tampa Bay Buccaneers – Dallas Cowboys 15-31
Buffalo Bills – Miami Dolphins 23-30
Chicago Bears – Seattle Seahawks 14-38
Houston Texans – Carolina Panthers 13-28
Indianapolis Colts – Tennesse Titans 27-13
Kansas City Chiefs – Green Bay Packers 19-14
Minnesota Vikings – New Orleans Saints 20-42
New York Giants – Washington Redskins 10-23
St. Louis Rams – Cincinnati Bengals 13-20
Oakland Raiders – Detroit Lions 27-28
Arizona Cardinals – Cleveland Browns 20-17 – hosszabbítás után
Denver Broncos – New England Patriots 23-41
Phialdelphia Eagles – New York Jets 45-19
San Diego Chargers – Baltimore Ravens 34-14

Ajánlott videó

Olvasói sztorik