Sport

Visszatért Isildur1, hatalmasat nyert, majd nagyot bukott

Három hónapos kihagyás után újra feltűnt Viktor „Isildur1” Blom a PokerStars asztalainál, két nap alatt 1,6 millió dollárt nyert, aminek a felét már el is bukta.

A világ leghíresebb online játékosát, azaz Viktor „Isildur1” Blomot szeptember óta nem látták játszani a PokerStarson. Hétfőn azonban újra feltűnt a hiperagresszív stílusáról ismer játékos és ismét emlékezetes partikkal örvendeztette meg a szurkolókat – írja Poker.hu.

Pontosan nem tudni mi volt az oka a távollétének, sokan természetesen a bankrolljának nullázását vélték gondolni a háttérben, de olyan pletykák is keringtek, miszerint összeveszett a PokerStars vezetőivel, akik engedték játszani Brian Towsendet és Brian Hastingset, akiket összejátszással vádolt még meg a régebbi Full Tiltes időkben.

Más találgatások szerint egyéb oldalakon próbálkozott tőkét építeni, sokan a „wilhasha” nick mögött őt vélték felfedezni, de ez mind idáig nem került bebizonyításra.

Az viszont biztos, hogy hétfőn visszatért Isildur a PokerStarsra, és pár alacsonyabb téten lejátszott óra után újra a High Stakes asztaloknál riogatta ellenfeleit, akik közt olyan zsugások voltak, mint Phil Galfond, Ilari Shamies és Jens Kyllonen.

Blomnak remekül sikerült a „bemutatkozás”, ugyanis 48 óra alatt elképesztő mennyiségű partit lejátszott, és azalatt 1,6 millió dollárt! sikerült nyernie.

Viktor Blom

Ami könnyen jön, az könnyen is megy, tartja a mondás, ugyanis másnap 800 ezer dollárt sikerült visszaadnia ellenfeleinek, többségében ugyanazoknak a játékosoknak bukta vissza a dollár százezreket, akiktől előző nap elvette.

A póker már csak ilyen, mondhatnánk erre, aki $100/$200-os, vagy akár még magasabb, $200/$400-os téteket tolja, annak kötélidegzetek kellenek, hogy a hatalmas ingadozásokat el tudja viselni. Márpedig Blom mindig is ebben volt a gyengébb ellenfeleihez képest, de ha ezt a rossz hajlamot egyszer le tudja küzdeni, akkor a legnagyobb játékosok egyikévé válhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik