Sport

Megműtötték Sebestyén Pétert

A fiatal magyar motorversenyzőnek a térdével voltak problémái.

Sebestyén Péter egy évvel ezelőtt egy edzés során bukott és szenvedett balesetet, a 2011-es szezont pedig fájó térddel csinálta végig. A 17 éves versenyzőt november végén megműtötték a probléma miatt.

“A csapatfőnököm, Stefano Favaro segített abban, hogy a jövő évi szezon kezdete előtt megoldódjon ez a probléma” – mondta otthoni lábadozása alatt Sebestyén. “Az orvosok négy hét pihenőt írtak elő, és ugyan még csak az elején tartok, de már most nehezen bírom az ágyban fekvést. Úgy gondolom, két-három hét múlva kiszállhatok az ágyból és mankóval elkezdhetek közlekedni. A kényszerpihenő után kezdődik a gyógytorna időszaka, amely átvezet a következő versenyekre való felkészülésre” – fogalmazott.

A fiatal magyar versenyző jövőre a Moto3-as kategóriában indul majd a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. “Bízom abban, és azért fogok dolgozni, hogy a jövő év szezonkezdetre ismét 100%-ossá váljon a teljesítményem, és semmi ne akadályozzon meg abban, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el” – mondta Sebestyén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik