Sport

Egyre távolabb az NBA

Az észak-amerikai liga tulajdonosai és a játékosok továbbra sem egyeztek meg, törölhetik az alapszakasz első két hetét.

Minderről David Stern, az NBA komisszárja tájékoztatta a közvéleményt. Stern elárulta, ha a jövő hét elején nem jutnak dűlőre a felek az új kollektív szerződés kapcsán, akkor az előszezon teljes egésze (az elejét már törölték), illetve a reguláris szakasz első két hete elmaradna. Elviekben november elsején startolna a 2011-12-s idény, ám egyre több olyan véleményt hallani, hogy legjobb esetben is csak csonka szezonra van esély, de sokan azt sem tartják kizártnak hogy csak 2012-13-s kiírásban látunk újra kosárlabdát a tengerentúlon.

 

Faramuci a helyzet, ugyanis a tulajdonosok és a játékosok is ötven százalék fölötti részesedést akarnak a ligába befolyó pénzekből, így öltözőfolyosói pletykák szerint egy fifty-fifty lehetőséget is lesöpörtek az asztalról, a kosarasok legalább 51-re akarnak szert tenni.

A keddi (magyar idő szerint szerda hajnalba nyúló) megbeszélésen a többi közt Kobe Bryant, Kevin Garnett és Paul Pierce is megjelentek, a Minnesota Timberwolves korábbi, a Boston Celtics jelenlegi erőcsatára állítólag nagyon a szívén viseli a dolgokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik