Poszt ITT

Életveszélyben a nyugdíjasok

Pattanásos nyikhajok fenyegetik a jobbos szépkorúakat. Összefutnak a szálak: Vágóék államellenes szervezkedése és Vona nyugdíjas-üldözése. Vélemény. Irónia.

Orbán Viktor a velencei kihelyezett frakcióülésen beszélt arról, hogy az ellenzék nem önmaga ura, hanem kívülről mozgatják. Az igazi veszélyt az országra a Soros-terv jelenti – jelentette ki az Európai Bíróság ítélete kapcsán. „Az ítélet kinyitotta a kaput és Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát.”

Orbán Viktor azt üzente, ha az emberek a kormány mellé állnak, akkor harmadszor is nyer a nemzet, és Brüsszel nem tud legyőzni minket.

A Soros-terv elbukik. Ezért kell a Fideszre szavazni a tavaszi választáson.

Erről szól az új nemzeti konzultáció. Amire azért is szükség van, mert a kevéske pénzből gazdálkodó, kisszámú kormánypárti sajtótermék sokakhoz nem jut el, meg aztán ott vannak a külföldről pénzelt liberális média által megtévesztett tömegek is.

Én lakógyűléseket is tartanék a párt helyi megbízottjai és a házmesterek szervezésében, és listáznám, kik nem jelentek meg.

Rogán Antal szerint a gonosz terv lényege, hogy lebontsák a Magyarország déli határain álló kerítést, ami a kampányban éles küzdelemhez fog vezetni, ezért a hamburgihoz hasonló utcai zavargásokra és akciókra számít.

A nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén konkrét nevek is felvetődtek. Németh Szilárd, a bizottság alelnöke Schilling Árpádot, Vágó Gábort és Gulyás Mártont nevezte meg, mint a zavargások lehetséges főkolomposait. Tájékoztatta a sajtót, hogy a titkosszolgálatok is megerősítették:

ez a három személy akarja erőszakos eszközökkel elmozdítani a kormányt a helyéről.

Fotó: 24.hu/Bielik István

Arról is olvashattunk a kormánypárti sajtóban, hogy a „Soros-hálózat tanulók mögé bújva kezdi meg az őszi rendbontásokat”. Így többek között a „baloldali radikálisok befolyása alatt álló” Független Diákparlament egy zárt Facebook-csoportban szervezi tüntetéseit, a részletek nem ismertek, de a diákok mögött Schilling Árpád áll. A Millával, az Együtt-tel és a Párbeszéddel összefonódott Hallgatói Hálózat is újra aktivizálja magát – adja hírül a Magyar Idők.

Én olyan forgatókönyvet is elképzelhetőnek tartok, hogy

míg Vágó Gábor a felcsúti kisvasutat rohamozza meg környezetvédelmi osztagokkal, addig Gulyás Márton szabadcsapatai festékesdobozokkal felszerelkezve ostromolják a Budai Várat.

Gyanítom, Schilling Árpád se véletlenül rendez külföldön. Színházi társulatnak álcázott, Nyugaton kiképzett diverzáns egységével folytat aknamunkát a törvényes kormány ellen.

Vélhetően a Momentum Lenin-fiúi is elárasztják majd a kormánypárti szerkesztőségeket, hogy ott terrorizálják a független és szabad nemzeti sajtó munkatársait. Máris felajánlották segítségüket Vágó Gábornak, hogy 200 ezer aláírást gyűjtenek neki, nyilvánvalóan azért, hogy listázzák a lázadás idején mozgósítható személyek elérhetőségét.

Elmondhatjuk tehát, hogy Vágó és társai abból a célból, hogy erőszakos úton megragadják a hatalmat és megdöntsék a kormányt, államellenes szervezkedést hoztak létre.

Az összeesküvő csoport a hazai sorosisták különböző áramlataival és a nyugati imperialistákkal szövetségben puccskísérletet akar végrehajtani.

A szervezkedés politikai platformját, közvetlen feladatait, módszereit és távolabbi célkitűzéseit részletesen kidolgozták.

Vágóék már eddig is megvalósították az államrend elleni izgatás bűntettét. Baloldali és liberális nézeteiktől törvényszerűen jutottak el a Sorossal és a brüsszelista erőkkel való együttműködésig, s vele az illiberális demokratikus rendszer, a dolgozó magyar nép és a keresztény haza elárulásáig.

Az idősebb generációk még értik, miről van szó. Tudják, mit jelent, amikor

idegen zsoldban álló diverzánsok forgatják fel az országot,

keltenek nyugtalanságot és hangulatot a törvényes államrend ellen. Tudják, hogy ’56-ot a CIA szervezte, hogy a demokratikus ellenzéket Nyugatról pénzelték, hogy a Szabad Európa lázította a népet, de szerencsére ott voltak a hazafiak: az éber házmester, a szomszéd néni vagy bácsi, a tanácsi alkalmazott, a munkahelyi párttitkár, és a többiek, akik jelentettek. Ők még tudják, mi az a rendszerellenes izgatás, mi az az államellenes tevékenység, mi az a népi demokrácia elleni szervezkedés, és azt is tudják, ilyenkor mi a teendő.

Ők még tudják, mi a rend. Ők még ebben nőttek fel, ezt tanulták a történelemkönyvekből, a rádióból, a tévéből, ezt tanulták az iskolában, tágabb környezetükben. Ők még azt hallották és maguk is mondták, hogy

addig jó nekünk, amíg Kádár él, a lengyelek meg inkább menjenek el dógozni,

ahelyett, hogy sztrájkolnak.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ehhez a nemzedékhez szól most a kormány és annak sajtója. Főleg vidéken, mert ott még inkább értik, miről is van szó. Az életüket tisztességesen végigdolgozó emberek azt látják, hogy mindenféle fiatal huligán szervezkedik, aki nem tudja, mi az a munka, tanulni meg nem akar, csak bulizni, balhézni, meg a romkocsmákban szétszívni az agyát.

Nem véletlen, hogy az áruló Jobbik, ami jó pénzért átigazolt a liberálbolsevikokhoz, ezeket az idősebb embereket tette meg közellenséggé. Mint a kormánysajtó arról beszámolt, a nyugdíjasok rettegnek, mert több helyről is hallani, hogy

Jobbik-szimpatizánsok veréssel fenyegetnek idős embereket, csak azért, mert idősek.

Mert a jobbikosok szerint ezek az idősebb emberek akadályozzák Vona hatalomra jutását.

Vona Gábor „gyűlölködő, aljas embereknek írta le az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasokat, szerinte a szájukból szennyvíz folyik… A gyalázkodás negatív hatása felmérhetetlen. Budapesten és több vidéki városban közismert, hogy elvakult Jobbik-szimpatizánsok biztatásnak veszik Vona szavait, az idős emberekben a Jobbik ellenségeit látják, és hogy Vona facebookos sorait idézve trágárul szidják a nyugdíjasokat, rosszabb esetben veréssel fenyegetik őket.

„Az egyik lakótelep liftjéből egy Jobbik-szimpatizáns kidobott egy idős embert”

– írja az Origo.

A kormánypártok tiltakozása nyomán a nyugdíjasszervezetek máris kifejezték aggodalmukat a gerontorasszista üldöztetés miatt. Az Origo mellett a Lokál is összeállítást készített a nyugdíjaspanaszokról.

Hát igen, ha belegondolunk, hogy már a nemzeti ünnepeinken is momentumos, LMP-s, gulyásista, vágóista szélsőbalos és liberális aktivisták bántalmazzák a békésen felvonuló kormánypárti nyugdíjasokat, jogos a félelem. Talán sokan emlékeznek még, amikor

egy pattanásos nyikhaj azzal fenyegetett meg egy idős fideszes férfit, hogy sósavat önt a pofájába.

Láthattuk tavaly, hogyan lökdösték és bántalmazták ezek a nyikhajok a közéjük keveredő időseket.

Az üldöztetés szomorú mérlege: bizonyos felmérések szerint immáron 500 ezer koros honfitársunk hagyta el Magyarországot a biztonságosabb élet reményében, miközben a sorosista fiatalok nem csupán az összes pozíciót elfoglalták, de még a nyugdíjukra is igényt tartanak.

De szerencsére van egy kormányunk, ami gátat szab a gerontorasszista őrjöngésnek.

A Fidesz tudja, hogy a kétségbeesett nyugdíjasok tömege megérti üzeneteit, és minden eddiginél többen lesznek októberben az utcákon, tavasszal pedig az urnáknál, hogy megmentsék az ő kormányukat, és megvédjék a hazát a szélsőbalos, liberális és náci fiatalokból álló hazaáruló diverzánsoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik