Poszt ITT

Higgyétek, hogy fojtogatnak!

Higgyétek, hogy körbe vagytok zárva. Higgyétek, hogy mindenki a vesztetek akarja. Higgyétek, hogy fojtogatnak, hogy az éltető oxigént akarják elvenni tőletek. Higgyétek, hogy az egykori ellenből barát, a barátból rosszakaró lett. Higgyétek, hogy Nobel-díjasok Isaura-szindrómában szenvednek, álhírekre ugrik annyi ember, szervezet, hivatalosság. Higgyétek, hogy egy 86 éves pénzember hálózatot működtet a normális világ becsapására, minden rossz mögött őt keressétek.

Nemzetközi összeesküvés zajlik a szemetek előtt. Nyomásgyakorlás, befolyásolási kísérletek akár egy oktatási intézmény képében is. Higgyétek, hogy a legfontosabb nagyköveti poszton a hirtelen csere puszta „nőügy”, egyáltalán higgyetek, higgyetek, higgyetek. Még azt is, hogy Farkas Flóri mindenre megoldás, s azért védjétek. Nincs mentség a kukacoskodásra, mert az is könnyen hitetlenségbe csap át, a megkérdőjelezéssel, a gyanakvással, címkéket kaphatsz pont azért, mert nem vagy partner a címkézésben. Hinni kell, ne várj konkrét válasz arra, hogy mit jelent az idegen érdek, mit és miért támadnak, és hiába tagadja Brüsszel, hogy a rezsicsökkentéssel van baja, vagy titkos célja, hogy migránshordákat telepítsen a Tiszántúlra, nincs mentség.

A menekültek regimentje összemosódik a terroristákkal, a nőkkel erőszakoskodó garázdákkal, a kultúránkat megsemmisíteni szándékozó jöttmentekkel. Higgyetek egy olyan humánumban, amely minden veszélytől megvéd titeket, s egyre inkább útját fogja állni a szellemi fertőzésnek is, amelynek gócait már határainkon belül kell megfékezni.

Hinni annyi, mint nem csalódni.

Olyan forrásokból informálódni, amely a tényeken túlmutat, annak a víziónak a jegyében, mely elevenünkbe hasít, melyben eligazodunk, mert egyedül a hitünk az értékünk, az adhat támaszt, azokkal kart karba öltve, akikkel együtt hiszünk. Minden cáfolat a megtévesztők ármánya, érvénytelen, kidobásra ítélt kacat, de ha már a közelünkbe kerül, kerüljük a nyílt vitát, ne akarjunk cizelláltak vagy körmönfontnak lenni, vegyük elő azonnal ördögűző-készletünket: a mindenkor alkalmazható, begyakorolt varázsigékkel semmisítsünk meg minden vádaskodást, nincs helye sem mentegetődzésnek, sem magyarázatnak, mert azzal esetleg érveknek nyújtunk táptalajt.

Hipotéziseinket kell törvényerővé emelni. Legyünk résen, mert a kíváncsiság álcájába csomagolt kérdések mocsárba ránthatnak, ahonnan nincs menekvés, úgy tűnhet, hogy a mélyből szóló válaszaink torzak, holott a láp veszi el hangunkat.

Nem mi támadunk, minket támadnak, ezért kell gátat szabni mindenféle racionális mezben tetszelgő okfejtésnek, logikának, régről citált idézeteknek, tapasztalatoknak, de még az allegóriáknak is. Ezek bármikor lavinává terebélyesednek, amely kibillentheti a bennünk lakozó harmóniát, értékvilágunk cölöpjeit. Ellenséges radarok fürkészik biztonságosnak látszó terepeinket. Semmi sem véletlen. A Nyugat hanyatlásának dekadens PC-lovagjai még nem tettek le arról, hogy bevegyék árkokkal körbevett tartományainkat, s bitorolják igazi Csiki sörünket.

Keletre tekintünk, miközben Nyugaton taníttatjuk gyermekeinket, de ez se tévessze meg barátainkat – hiszen csak a ránk fenekedők fortélyainak alapos ismerete adhat hatékony fegyvert, szérumot a ragály ellen.  Szuverenitásunkra, a nemzeti önrendelkezésre leselkedik veszély minden emberjogi blabla, norma-hamuka, álcivil hazugság, oktatási divat, beteges környezetvédelem, alternatív energia képében. Nehezen kiharcolt függetlenségünkre akarnak csapást mérni bizonyos (jól körülhatárolható) csoportok, akiket jelenleg az a bizonyos Soros testesít meg. A pénzeket, melyeket innen-onnan kapunk, jóval korábban szedték el tőlünk, márpedig a summa visszajár! Minden multi profitvadász – ne ugorjatok be hát annak, ha szükségből néhányukat átmenetileg stratégiai partnernek választunk!

A nyílt társadalom a szabadosság társadalma, nem a szabadságé. Ennek kell minden erőnkkel útját állni. 

Veletek sikerülni fog.

Tamás Ervin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik