Poszt ITT vélemény

Fiala: Magyar Állampapír magyar ecsettel

Utcai plakáton hirdetik a magyar állampapírokat.

Baloldalon, felül a szöveg:

Bárki beszállhat.

Alatta – egy deszkán? – három egymás mellé helyezett, kiemelt kocsiülés.

A baloldali ülés hátulján, a tudtommal betiltott, életveszélyes akasztón, egy világos színű zakó lóg. Az ülésen laptop, rajta nem túl életszerűen elhelyezett napszemüveg.

A középső ülésen női bevásárló táska, előtte, hanyagul nekitámasztott műanyagflakonos üdítő, amiből hiányzik a szívószál. Az ülés előtt, jobbra, magas sarkú, velúrnak tűnő, fűzős/!/ női cipő.

A jobboldali ülés háttámlájának valaki egy gördeszkát támasztott gondosan, a kerekeivel kifelé. A fejtámaszra – ilyen minden ülésen van – bukósisakot akasztott az ismeretlen kéz. Az ülésen, lazán odavetett bőrkesztyűk hevernek.

A teljesség kedvéért: a deszka alsó széle alatt a hirdetmény szövege: befektetési lehetőségek, futamidők, magas kamat, meg a szokásos egyebek.

A szöveg nem hoz lázba.

A kép annál jobban.

Kinek az ötletét valósította meg az ismeretlen szerző?

A kivitelező ügynökség nevét nem találtam meg.

Mit jelképeznek az eredeti környezetükből abnormális módon kiragadott autósülések? Amelyek, így, hárman, egymás mellett, egyetlen kocsiban sem férnének el.

Valaki – feltehetően a család női tagja – miért pont a cipőjét vetette le?

A családhoz „tartozó” többi személyre csak tippelni tudok: lehet egy fiú, a gördeszkából kiindulva, meg egy apa/férj, aki nem vezet – kormány nincs – viszont van egy laptopja.

Tessék mondani, ezzel a tahóságot árasztó plakáttal csak az én kedvemet vették el a beszállástól?

Van itt valaki, aki a célközönséghez tartozik?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik