Poszt ITT

Gerlóczy: Lehull a lepel

Ez az ember, akinek vastagbele, méghozzá ilyen undorító vastagbele van, alkalmatlan arra, hogy vezesse ezt az országot.

Nem sokkal a választások előtt nyilvánosságra kerül egy videofelvétel, melyen az egyik elnökjelölt vastagbéltükrözése látható. Bár a videó-endoszkóppal készített felvételen egyértelműen látszik, hogy a vastagbél az elnökjelölt vastagbele, az elnökjelölt tagad. Ez nem az én vastagbelem – mondja, és perrel fenyeget meg minden olyan sajtóterméket, amely közli a felvételt. Arra az újságírói kérdésre, hogy van-e vastagbele, az elnökjelölt határozott nemmel felel, és hazug sarlatánnak nevezi azt a doktornőt, aki azt állítja, annak idején ő végezte el a vizsgálatot. A doktornő közleményében szűkszavúan reagál a vádakra, majd részletesen mesél a vizsgálatról.

“Ki kellett tisztítsuk a vastagbélt. Ez az igazság. A vizsgálat előtt 1-2 nappal már csak turmixolt ételeket evett. A vizsgálat közben levegőt fújtunk az elnökjelölt úr vastagbelébe, ezért később puffadást érzett, szélgörcsei voltak, míg a gázok ki nem ürültek.”

Az internetet azonnal elárasztják a felháborodott kommentek, levelek ezrei érkeznek, a választópolgárok felháborodottságuknak adnak hangot.

“Ezt soha nem gondoltam volna.”

“Undorító! Még jó, hogy most derült ki és nem később!”

“Nagyon csalódott vagyok, úgy érzem, megloptak.”

Az elnökjelölt ellenfele este 9-kor áll a sajtó képviselői elé.

“A mai napon kibújt a szög a zsákból.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik