Poszt ITT

Nagy Bandó: Nem elég, hogy az igazi lovagok lemondanak lovagi címükről

Nagy Bandó András
Nagy Bandó András

2016. 08. 23. 10:23

Korábban a témában:

Kedves magyar Barátaim!

Én már nem értem, mi folyik nálatok.

Miféle királyotok van nektek? Milyen király az, aki lovaggá üti azt az antiszemita, cigánygyűlölő talpnyalóját, aki tettei és szavai miatt méltatlan lett volna a neki adományozott lovagkeresztre?

Nem szaporítom a szót: ami nálatok folyik, az maga a gyalázat!

Amit a királyotok tett, azt jelenti, ő maga is ugyanúgy gondolkodik, ugyanazt vallja, ugyanúgy érez, mint az érdemtelenül kitüntetett udvari írnoka.

Egy igazi lovag erényei megkérdőjelezhetetlenek. Annak kell lennie!

Nem lovag az, aki az erkölcsös viselkedés helyett etikátlan, és végképp elítélhető magatartással hívja föl magára a figyelmet.

Az ilyen embernek nincs helye köztünk, lovagok között!

Én csak tudom, minden lovagnak megvan a maga keresztje, és vallom: csak erkölcsös, tiszta, kikezdhetetlen, valódi lovagnak lehessen lovagkeresztje!

Ha egy ilyen, többszörösen levizsgázott emberből lovagot kreálhat a királyotok, akkor az országotokban, éppúgy, mint az utóbbi években sorozatban, bármi megtörténhet.

Mostantól nem elég, hogy az igazi lovagok lemondanak lovagi címükről, és visszaadják uralkodótoknak a lovagi címet! Sokkal több kell: távoznia kell az eszement királyotoknak, teljes udvartartásával!

Ha nem így lesz, Isten sem óv meg titeket a további rettenettől.

Engem bolondnak tartottak, most is őrültnek fognak tartani, de hát mit is mondanának egy tisztalelkű lovagra az eszement gazok?

Szurkolok nektek, Isten legyen veletek, és Isten irgalmazzon a fölöttetek basáskodó királynak és megvásárolt talpnyalóinak!

A réginél is búsabb képű lovag: Don Quijote

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.