Poszt ITT

Szívszorító: szakított barátjával az Uber kivonulása miatt

Kedves exbarátom, Fidesz!

Tudom, hogy ez most fájni fog, de ez így tovább nem működhet köztünk. El kell hagynod.

Olvastam nemrég, hogy főmunkatársaid, János és Zoltán elhagynák az Európai Uniót. Nem bánkódtam; nyugodtan menjenek, nekem biztos nem fognak hiányozni. Mi maradunk.

Ma pedig azt olvastam, hogy Budapestről eltűnik egy sokak által kedvelt, színvonalas szolgáltatás.

És tudod, miért tűnik el? Az általad nemrég elfogadott törvény miatt. Amely már csak azért is egyedülálló, mert a törvény-előkészítési munkálatokban a taxis barátaid vettek részt: azok a hiénák, akik (a minden hülyeséged ellenére) még mindig tűrhető állapotban levő országimázsunkat már Ferihegyen képesek szétkúrni, amikor a csóri külföldi turisták még el sem jutottak az első tahó jegyellenőrig.

Az Uber megy, de mi még most is maradunk. Úgyhogy neked kéne menni. Szorrika :(

Mivel a pártpreferencia-kutatásokat elnézve a következő 3-4 választáson is a nyakunkon maradsz (hacsak addig meg nem oldódik a menekültválság, és nem lesz kikkel riogatni, lehet, hogy már Soros György sem lesz köztünk – hú, baszki, tényleg, az utódláson agyaltok már?), így az lesz a legjobb, ha valahogy elkülönülünk. Nem vagyunk az árokásás hívei, de te láthatóan nem 2016-ban élsz, így nincs más megoldás.

Mondanám, hogy zárkózz be a Modernizált Ligetedbe, a kopasz cimbik már úgyis ott vannak, de még mindig bízom benne, hogy talán nem sikerül lenyúlnod.

Úgyhogy az lesz a legjobb, ha mindannyian beköltöztök a Várba.  

Az lehetne a ti kis panoptikumotok, a múlt a jelenben, ott remekül ellehetnétek a bunkó taxishiénáitokkal, a kopasz verőembereitekkel, a homofób kommunikációs igazgatótokkal, az asszonyverő polgármesteretekkel, és faszán elfröccsözgetnétek a retro műmagyar, álnemzeti, álkeresztény világotokban, és gyűlölködnétek, amíg még lesz kit gyűlölnötök.

Mi meg maradnánk Európában. Deal?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik