Poszt ITT

Kérdés, kiknek akar megfelelni dr. Kocsis Máté

Ha belátná, hogy a homoszexualitás senkit nem minősít emberileg, akkor arra is magasról tenne, ha valaki melegnek nevezi.

Elnézegetve a tegnapi döntéssel kapcsolatos reakciókat, a hazudozós Klári bácsi azért jó nagy kárt okozott a saját szűk, de hangos világának. Hiába erőltetik, amit képviselnek az minden, csak nem trendi. Klári úr pedig még ki is engedte a szellemet a palackból… :)

A fenti idézet nem egy random kurucinfó-kommentelőtől, hanem a Fidesz kommunikációs igazgatójától, a VIII. kerület polgármesterétől és a főváros rendészeti tanácsnokától származik. Kocsis Máté csütörtökön pert vesztett Ungár Klára ellen, aki homoszexuálisnak állította be egy Facebook-bejegyzésben, és így bírt reagálni az egészre.

Amit Ungár Klára művelt, az tisztességtelen volt, mert ha még igazat is mondott volna, akkor is minden embernek szíve joga, hogy szexuális beállítottságával a nyilvánosság elé áll-e. Ezért ő a cselekedetével legfeljebb saját magát minősíti. Kocsis viszont az egészet magára vette, és borzasztóan felháborodott – szerinte az ő jó hírnevét sérti, ha azt mondják rá, hogy meleg.

Ezzel az a nagy gond, hogy ha bárkinek egyáltalán sértheti a jó hírnevét, ha melegnek nevezik, az azt jelenti, hogy melegnek lenni gyalázatos dolog. Nyilván van, akiknek a szemében az, például Kocsis Mátééban is, de az igazságszolgáltatást nem azért tartjuk, hogy a nép – sokszor korlátolt – gyűlöletének érvényt szerezzen.

Kocsis Máté az elvesztett per miatt adófizetőkből (meleg adófizetőkből is) élő politikushoz méltatlanul buzizik és Klári bácsizik. Pedig nagyon egyszerű lenne a helyzet feloldása. Azt gondolom, a heteroszexuális emberek döntő többségét nem foglalkoztatja mások nemi vonzalma. Ha ő sem fordítana ennyi energiát az alpári gyűlölködésre, hanem belátná, hogy a homoszexualitás senkit nem minősít emberileg, akkor arra is magasról tenne, ha valaki melegnek nevezi.

Persze, ha ő azoknak akar megfelelni, akik szemében sérti a jó hírnevet, ha valakire Ungár Klára azt mondja, hogy meleg, akkor nem szóltam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik